B&B 2-motion

B&B 2-Motion

Guido Lucas

Guido Lucas (48K)


Mijn naam is Guido Lucas. 20 Jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw Joke op de bonnefooi vanuit de Betuwe naar Drenthe vertrokken. Lange tijd heb ik gewerkt als rij-instructeur. De laatste tijd ook als touringcarchauffeur. Mentaal en fysiek (rug) begon dit werk mij soms wat op te breken. Het beste medicijn is dan om te doen wat je leuk vindt en weer in beweging te komen.


Sinds we de huidige woning in 2014 hebben gekocht, zit een concept voor een B&B in ons hoofd. Dus die B&B moest er nu toch eindelijk maar eens komen.

Met veel plezier ben ik uw gastheer, ober, chauffeur, (vis)gids, schoonmaker en sportmasseur tijdens uw verblijf. Ook voor vragen, suggesties of klachten kunt u bij mij terecht. Joke heeft geen actieve rol in de B&B. Gezien haar hobby's breien, haken, koken en vooral brood bakken is het best mogelijk dat u iets van haar hand terugziet of dat er iets op uw bord belandt.

Wij vinden het persoonlijke contact met onze gasten deel uitmaken van de leuke dingen die een B&B met zich mee brengt. U komt binnen in de centrale hal. Daar zullen wij elkaar geregeld tegenkomen. Bewust hebben wij (nog) niet gekozen voor een eigen ingang. De B&B bevindt zich afgescheiden van de woning achter een klapdeur. Achter deze deur respecteren wij vanzelfsprekend uw privacy.

waterlelie (84K) Onze huiskat Skoeter mag niet in de ruimte van de B&B komen.

B&B 2-Motion gaat sluiten

Vandaag, 30 september 2021, ga ik in mijn B&B onze laatste gasten ontvangen. Nieuwe reserveringen worden niet meer aangenomen.

2-M (17K)

B&B 2-Motion
Venakkers 27
9463 RH EEXT
06-51513542
0592-862 091
guido2motion@gmail.com
KVK 04073047


© www.mijn-eigen-website.nl (design)